Toria гостува в 10/10

Сподели с приятели

Toria  гостува в 10/10.  Една нетолкова отдавна озарила небосклона артистична звезда, която обаче наскоро сменя жанровата посока, за да ни разкрие една по-необуздана и прелестно искрена в посланията си страна от своята творческа идентичност.

Малко след излизането на новия й албум – „Ку4ка загадъ4на“ (може да го чуете тук, а видеото към едноименния ѝ сингъл можете да гледате тук), каним Тория в студиото, за да разкрие каква музика слуша един иновативен български творец.

Говорим си за разни неща и разбираме, че освен артист с ясно изразен стил Тория е и здраво работеща жена – мениджър е на най-нашумелия за 2019 г. клуб в София. Усилията и трудът не я плашат, но когато става дума за релакс и почивка, го прави с класа и разчита на висококачествения си вкус за музика, за да изгради точната атмосфера.

В битката на живота според нея побеждава собственият стил, тъй като той е определящ за изграждането на личността и трябва да присъства във всичко, с което се захване. Какъв е нейният стил, каква музика слуша и защо, ни разказва самата Тория в подкаста от серията  „10/10“.  Запознайте се с Toria и музиката, която я описва!  В селекцията и ще откриете вече много любими наши артисти като  The Internet, както и абсолютни открития като  Kali Uchis и Abra.  Ще разберете как и къде намира любимата си нова музика и кои са артистите, които са и повлияли като творец.

Обещаваме ви много скоро среща, в която Тория да разкаже подробности около продукцията на новия и албум.

От Божидара Симеонова