Teen Station Studio LIVE – Volume 2

Сподели с приятели

Докато късната есен ни зарежда с витамин D, поредният Teen Station Studio LIVE  ни зареди с музика и емоции. Ако не сте го слушали, можете да чуете тук и сега. Наши герои бяха Greta Van Fleet, The Lumineers, Hozier, The Miles Brothers, Brockhampton, RHCP, както и българите Димидуим. Симеон и Жени представиха новия албум на Rex Orange County. Момчи от ЦХЗУ и  Васето от Джаз Час поимпровизираха  за колаборациите между джаза и хип-хоп-а. Освен музика, имаше и доволно количество нови и любопитни проекти, които изгаряме от желание да ви споделим, но засега ще запазим благородно в тайна.  Очаквайте новия ни  подкаст за предприемачество!

Това беше и първи live за Яна Пеева, с която си поговорихме за концерти, групи, фестивали и всякакви такива събития, които ни напомнят за лято, безгрижни дни и дълги нощи, изпълнени с глъчка и любимите ни песни.

Teen Station Live

Както знаете, нашите интереси съвсем не се изчерпват с музиката. Преминалият наскоро фестивал за студентско късометражно кино „Ранно пиле“ все още не е напуснал съзнанието на Момчил, но подробностите около него ще съберем в някой от предстоящите ни подкасти.

Поговорихме и за постановката „Хамлет“, която поставиха ученици от немската в София, и която не отстъпва на класиката от Народния театър. Впечатленията за нея от първо лице ни споделя главния ни редактор Жени Янева. Как се прави училищна постановка и какво е да гледаш приятелите си на сцена?  Толкова привлекателно ни се стори на всички, че очакваме втори дубъл на актьорите от немската. А и все пак Офелия е част от нашия екип!

Няколко думи за културния живот и в античния Пловдив. София разказва за филмираната постановка от една белязана във времето година, а именно заветната 89-та, по случай 200-годишнината от издаването на „Малкият Цахес, наречен Цинобър“ на немския културен деец Е. Т. А. Хофман.

Покрай това успях да попия и от красотата на есенен Филипопол, да се отбия в любимо сгушено заведение в Капана, а и да се сдобия с нови находки от Фреа.

Е, в такива вихрушки се забъркваме ние от Teen Station!  Нашите съботни срещи са повод да споделим изживяните емоции помежду си и да съпреживеем наново всичко с вас. Малкото ни, но уютно студио приютява всички, готови да оставят част от себе си чрез статия, подкаст, плейлист или нещо, което главите ни все още не са сътворили. Ако искате да се запознаете с нас, добре дошли!

София Аспарухова

Може да харесате също: