Teen Station LIVE

Сподели с приятели

Екипът на Teen Station празнува новото си студио в SoftUni с четиричасов LIVE!

Накратко: 40 души, (без да броим гостите) щъкаха напред – назад. Един припява, втори свири, трети, четвърти, пети – стриймва.

Голяма част от нас за първи път се срещнаха лично с пулта. Може би затова стаята, от която излъчвахме, много често ни се струваше прекалено тясна.

Започнахме четиричасовия лайв с предаването ни за инди музика Indie Air.

“Въпреки че в заглавието на предаването се съдържа думата ‘инди’, аз ще се постарая да преплитам инди музиката с други жанрове. Идеята на това предаване е да се опитам да споделя с вас своя опит в откриване на музика, какво да слушате в музиката, как елементите се съчетават и най-важното да ви предам любовта, която изпитвам към музиката.” – сподели Яна.

Продължихме с Jazz час

“В това специално издание ще пуснем песни от артисти, за които сме правили предавания, но не сме излъчвали точно тези техни записи. Нашите герои са: Ела Фитцджералд, Дийн Мартин, Арета Франклин…” – разказаха Ния и Васето.

Имаше импровизирани епизоди на Ах, този Бродуей! и Филмари. Дори и две импровизирани музикални изпълнения!

Включване направиха и момчетата от BAKCrew (B A K Crew)

“Това е юбилейният ни епизод. Днес сме решили да говорим за цензурата в медиите. Иронично е, но в България можеш да правиш каквото си искаш в медиите, да говориш каквото си искаш, да се подиграваш даже с национални герои и пак да ти се размине.”

Колкото и да си повтаряме, че подкастът е “новото радио”, чувството че когато отвориш микрофона, някой в същия този момент може би те чува, е страхотно.

На финала си знаехме, че искаме да усетим тази тръпка отново.

 

Затова си обещахме и занапред да правим такива предавания на живо – може би в по-малък състав и с повече планиране, но все така автентични. Очакваме и нашите колеги от Смолян, Русе и Пловдив.
Всеки уикенд ще продължим да споделяме мисли и музика и ще го правим на живо!

Stay Tuned!