Септември в София: Втори живот, КвАРТал и Авариен Изход

Сподели с приятели

Този септември в София не сме с нагласата да заспим и да накараме някой да ни събуди, когато месецът приключи, защото столицата ни е приготвила дългоочаквани събития, както и някои изненади!

Ето ги и тях:

 

Какво: ЖЛЪЧ/ГРИГОВОР/ГЕНА – Втори Живот

Къде: Маймунарника

Кога: 9-и септември

Защо: Софийските рап доайени са ни приготвили втора доза от това, което ни причиниха преди 5 години, а именно един от най-важните албуми въобще за българската музика – „Прилив“:

От известно време насам So Called Crew загатват своеобразната втора част на Прилив и по традиция, септември е месецът, който са избрали да го представят пред публика. До момента в Интернет са налични 3 от общо 13 парчета, които само ни карат да сме още по-нетърпеливи да чуем албума в цялост на живо.

 

 

Какво: Wrong Fest 2023

Къде: НДК – Open Air, НДК Зала 6, Mixtape 5, Singles, Gaba

Кога: От 14-и до 17-и септември

Защо: Най-проклетият фестивал, както организаторите го наричат, се мести в София с гръм и трясък на 5 различни локации. След миналогодишния вълнуващ подбор на артисти, грешниците не ни разочароват със страхотния си вкус за алтернативна музика.

Вълнуваме се както за всички познати, така и за всички непознати изпълнителни, които ще имаме шанс да чуем на живо, тъй като от Wrong Fest винаги си тръгваме с поне няколко нови попълнения в списъка си с музика, която следим и харесваме.

 

Какво: КвАРТал Фестивал 2023

Къде: Старият еврейски квартал, още познат като стара София (районът, в който се намира Централната минерална баня)

Кога: От 15-и до 17-и септември

Защо: За осма поредна година ще се проведе едно от най-значимите събития за градската култура на София – КвАРТал.

Непременно ви съветваме да се разходите в пространството между булевардите „Дондуков”, „Мария Луиза”, „Сливница“ и „Васил Левски“, защото всеки един от обектите, принадлежащ в този район, ще е подготвил специално събитие, обвързано с фестивала.

 

Какво: Авариен Изход (Събитие на Teen Station)

Къде: Топлоцентрала

Кога и защо: Повече информация скоро [следете социалните ни мрежи]

Селекцията е на Илин Димитров

 

Може да харесате също: