Ние ли откриваме любимата музика или тя намира нас I Подкаст

Сподели с приятели
Музиката.

Тя може да накара всеки човек да забрави света и да се наслади на момента. Може да промени настроението на всеки от нас за секунди. Слага усмивка на тъжните лица или причинява сълзи на по-чувствителните хора. Ние ли откриваме любимата музика или тя намира нас?

Ако не знаете, това е най-голямата ми страст (да, на Сашко от BAKC) и в този епизод ще слушате как с Гошо, Емо и Коцето споделяме мнението си за музиката на Depeche Mode, Red Hot Chili Peppers, Tom Odell и още други.

 

Момчетата ми бяха на гости преди няколко месеца, когато говорихме за студентския живот и те дадоха съвети на бъдещите и настоящите студенти, но сега минаваме на съвсем друго ниво. В епизода ще се раздадем на страхотна музика и ще пуснем силни парчета, които, надяваме се, ще могат да достигнат вашите сърца и души.

Откъс:

… Знам Red Hot Chili Peppers покрай майка си, защото тя обича да ги слуша, докато рисува. Но аз ви предлагам една песен на Tom Odell. Another Love беше първото, което чух… Тук трябва да кажа, че моята най-голяма любов беше футболът. А песента на Tom Odell чух, когато ми сервираха, че поради проблеми със здравето, няма да мога да играя.

Няма драми и депресии. Аз съм весел. Почти съм го приел – на 5 процента. 🙂 Всъщност цял живот ще го приемам, но тогава тази песен веднага ми влезе сърцето. Сега си я пускам в моменти, когато съм тъжен.

Приятно изкарване с нас и не преставайте да слушате любимата си музика.

Не пропускайте и нашите подкасти и в Spotify!