Оскари 2020 I Кой ще спечели?

Сподели с приятели

Една година след създаването си и пускането на първия епизод в студиото на Teen Station за Оскарите, BAKC правят повторение и ретроспекция! В епизода, посветен на Оскари 2020, отново гостува Калоян Соколов, който е познат на слушателите и от споркаста на Калата. Този път обаче екипът опита нещо ново и сега ще можете да се насладите на първия видеоподкаст на BAKC. Но да започнем с аудиото:

 

Поднасяме хиляди благодарности на Яна Пеева, която стои зад заснемането и обработването на видеозаписа. Зад обектива тя участваше, заедно с нас, в създаването на този чудесен и изключително цветен епизод. Надяваме се, че ще ни прости за някои спойлери, които нямаше как да избегнем в хода на разговора.

 

Ще чуете както мненията ни за филмите и актьорите в някои от главните категории и нашите лични фаворити за Оскари 2020, така и на моменти доста задълбочен анализ на някои от най-открояващите се филми и образи.

Щастливи сме, че тази година в номинациите няма слабо, както ще разберете и от подкаста. Вие също можете да участвате в нашия разговор, макар и пред екраните, като напишете в коментарите своите предположения и фаворити и всички с нетърпение ще очакваме церемонията на 9-и февруари 2020 г.!