Podcast: Оскари 2022

Сподели с приятели

Двигателите на ВАКС подкаст, ФАК подкаст и Тихо, филмът започва – накуп в едно студио.  В този епизод тримата водещи на различни подкасти споделят впечатления от церемонията по връчването на наградите тази година.

Тазгодишните награди Оскар не се отличаваха особено от предишните. Церемонията беше постна и се размина с претенциите да бъде ,,най-голямата киновечер в годината”.  Истината е, че в последните години наградите на Американската филмова академия се превърнаха в сборище на хубаво облечени пластмасови актьори, с изкуствено напомпано самочувствие. За радост на  фенската публика на Teen Station, и тази година създадохме подкаст, който наситихме с по-интересни кино разговори от  тези на вечерното студио по една от националните телевизии.
В подкаста ще чуете анализ на изминалата филмова година. Минахме през  любимите си филми и фаворитите в отделните категории, както и къде не сме съгласни с победителите на Американската академия за филмово изкуство. Не може да пропуснем и шамара, който Уил Смит удари на Крис Рок.  Как се справя Нетфликс в битката си с останалите стрийминг гиганти? Кои са нашите препоръки за други подкасти за кино? И още!
Приятно слушане!