People To People

Сподели с приятели

Благотворителен концерт/Charity Concert

С желание за помощ и под звуците на смях и песни премина миналата съботна вечер в клуб “Mixtape 5”. Обединени от каузата да помогнат на сдружение “Дете и пространство”, предоставящо грижа за деца с физически и психически увреждания, ученици от клуб PTPI – The Doves Chapter (People to People International) към 1АЕГ, организираха благотворителен концерт. И както всяко нещо, което е направено с равни количества добро намерение и ентусиазъм, концертът беше страхотен.

През цялото време настроението и атмосферата кореспондираха с очакваните за една съботна вечер. Позитивност и усмивки лъщяха по лицата на присъстващите, а магията на музиката оказа своето влияние. След първото изпълнение трудно можеха да се намерят седнали хора, ако това въобще може да е изненада за някого, предвид невероятните изпълнители. Разнообразието беше огромно: от рок до рап и от “Елмаз и стъкло” до “Amazing Grace”. Имаше по нещо за всеки, даже и едно страстно танго изпълнение.

Крайният резултат беше заслужен: гостите се радваха, организаторите бяха удовлетворени, а кампанията беше подкрепена. Целите на концерта бяха постигнати: повече хора се запознаха с работата на сдружение “Дете и пространство” и чрез средствата от продадените билети се събра част от сумата, която е нужна за закупуването на специализирана детска количка.

Такива вечери  вдъхват една вяра в доброто и желание да предадеш усетеното нататък. А второто определено не е толкова трудно, колкото изглежда. Учениците от 1АЕГ го показаха по блестящ начин, с организацията на благотворителен концерт.

Така нещата се получават най-честно , най-истински, най- вдъхновяващо.  People to people

Наталия Ценова

Разгледайте Teen Station и ще намерите и други материали с актуална информация за музика, наука, изкуство, екология и др.

Може да харесате също: