„Голямото рок” междучасие търси таланти във Варна

Сподели

Единствения рок конкурс за училищни банди в България – „Голямото рок междучасие”, ще проведе регионален кръг по време на младежкия фестивал във Варна. Записването на групите, които искат да се явят на кастинга започна на 15 август2017  и продължава до 30 август 2017. Самият конкурс ще се проведе на 31 август 2017 на сцената на FUNCITY + и ще бъде излъчен по БНТ в рамките на музикалния формат.

Право на участие имат всички групи с музиканти на възраст до 25 години и са от Варна, Бургас, Русе, Шумен, Добрич, Търговище, Разград и всички други населени места в източна България. Останалите критерии за участие можете да откриете на www.rockbg.com

Вероятно вече сте чували за победителите в конкурса през 2016, добричката банда Bloodrush .  КЕосьо, Марти и Мариян станаха най-добрата ученическа и младежка рок и метъл банда в България.

На финала се състезаваха The Lefties от Шумен, Bloodrush, Анекдот от Русе, Rockids от Благоевград и Different Highway от Хасково.

Добричката банда спечели музикално шоу, в което участваха над 140 млади рок групи от цялата страна.Bloodrush станаха любимци на рок феновете и спечелиха признание от журито – издателя Ивайло Нойзи Цветков, музикалния журналист Васил Върбанов, фронтмена на “Jeremy?” Ерсин Мустафов и басистката Светлана Илайсън.

Може да харесате също: