Голямото рок междучасие търси таланти във Варна

Сподели с приятели

Единственият рок конкурс за училищни банди в България – Голямото рок междучасие, ще проведе регионален кръг по време на младежкия фестивал във Варна. Записването на групите, които искат да се явят на кастинга започна на 15 август 2017 г.  и продължава до 30 август 2017 г. Самият конкурс ще се проведе на 31 август 2017 г. на сцената на FUNCITY и ще бъде излъчен по БНТ в рамките на музикалния формат.

Право на участие имат всички групи с музиканти на възраст до 25 години. Те могат да са от Варна, Бургас, Русе, Шумен, Добрич, Търговище, Разград и всички други населени места в източна България. Останалите критерии за участие можете да откриете на www.rockbg.com

Вероятно вече сте чували за победителите в конкурса през 2016-а – добричката банда Bloodrush.  Косьо, Марти и Мариян станаха най-добрата ученическа и младежка рок и метъл банда в България.

 

На финала се състезаваха The Lefties от Шумен, Bloodrush, Анекдот от Русе, Rockids от Благоевград и Different Highway от Хасково.

Добричката банда победи в Голямото рок междучасие, в което участваха над 140 млади рок групи от цялата страна. Bloodrush станаха любимци на рок феновете и спечелиха признание от журито. Зад тях застанаха издателят Ивайло Нойзи Цветков, музикалният журналист Васил Върбанов, фронтменът на Jeremy? Ерсин Мустафов и басистката Светлана Илайсън.

Може да харесате също: