Училищни екипи

ЕГ – “Иван Вазов” Смолян

Nikola
 • Аз съм Никола и съм на 15 години. Уча в ЕГ Иван Вазов. Занимавам се с актьорско майсторство и свиря на китара, барабани, бас китара и малко на пиано Имам две групи. В една свирим реге и рок, а в другата дет метал.

Adi
 • Аз съм Ади и съм на 17 години. Уча в ЕГ Иван Вазов, гр. Смолян, Обичам да свиря на пиано и пънк музиката.

Stela
 • Аз съм Стела. Създадена съм за да създавам изкуство. Рисувам. Обичам да чета и да тичам. Обичам рок, метал и качествена българска музика. Уча в ЕГ Иван Вазов, гр. Смолян

Valeria
 • Аз съм Валерия. На 14 години съм и уча в ЕГ Иван Вазов, Смолян. Интересувам се от астро-физика и с часове мога да говоря за това. От известно време се занимавам с фотография. Обичам да снимам хора и детайли.

Nikol
 • Играя театър и тренирам карате. Част от проекта съм, защото искам да срещна нови интересни хора, с които ни свързва любовта към музиката.

Smolian_ALEX
 • Аз съм Алекс, на 16 години от Смолян. Обичам да пиша, да слушам ЕДМ и да пиша докато слушам ЕДМ. Харесвам оpen-world игри (въпреки че не ме бива много) и обичам всякакви стилове музика стига да е добра. Обожавам върколаци фентъзи жанра като цяло. Нямам идея как се оцелява в тази хардкор игра наречена живот но пък вече съм 16ти левъл…

Smolian_KALIN
 • Казвам се Калин. Аз съм хобит природозащитник. Обичам да си говоря сам, да чета (главно епично фентъзи), обичам да творя (главно неща свързани с фентъзи). Разбира се обичам да слушам музика, главно такава която повдига бойния дух. Също така вярвам, че потстригването вреди на душата…. и описанието ми.

Smolian_HRISI
 • Здравейте, аз съм Кристиана, но всички ме наричат Криси. Уча в ЕГ„ Иван Вазов”, Смолян. За мен няма „лоша мизика” или „гаднен стил”. Смятам , че във всеки един жанр можеш да намериш нещо, което ти харесва. Още, когато научих за идеята на училищното радио, вече бях сигурна, че искам да бъда част от него. За мен, това е една възможност за много нови запознанства, приятелства и незабравими спомени. Най- голямата ми мечта е да обиколя света и се надявам един ден да се осъществи.

Nikol_n
 • Никол – Трите думи, които ме описват са музика, книги и спорт. От малка се занимавам се с танци. Обичам да пиша. Природозащитник. Също така обожавам изкуството във всичките му форми. Оптимист съм и винаги вярвам, че ще се случи нещо хубаво. Така попаднах в проекта 🙂 Радвам се, че съм част от Teen Station , защото радиото е една сбъдната мечта. Убедена съм, че за човек със силен дух малко неща са невъзможни

Екип на SWW, 91 Немска Езикова Гимназия – “Проф. Константин Гълъбов”

QNA
 • Още с основаването на нашето списание знаех, че искам да се занимавам с медиите. Да намирам нови гледни точки, да карам с думите си хората да се замислят, да се свързвам с нови интересни лица и да разказвам техните истории- това е моето призвание. Именно това бих постигнала чрез този проект, заради което и с ентусиазъм се присъединих към него. Освен това насам ме води и неизтленната ми страст по музиката. 

Hristian
 • На първо място сред интересите ми стои музиката. Свиря на китара, композирам и също така обичам всичко в света на аудио и видео продукцията. Освен това голяма част от мен са думи като мотивация, продуктивност и предприемачество. Смятам, че се връзват чудесно с концепцията и дейностите на TeenStation, което е една от главните причини да се включа! 

Jeni-Qneva
 • Обичам да изразявам себе си чрез изкуството – едни от любимите ми хобита са да пея, да рисувам, да танцувам и да пиша, като последното определям за своята най-голяма страст. От четири години поддържам свой собствен блог и той ми помогна да разбера, че искам да се занимавам с литература някой ден в бъдещето си.

Екип
 • Казвам се Симеон и съм част съм от училищното списание на 91 НЕГ (So Wie Wir –So Wie Ihr): Интересувам се от доста неща. Основните са графичен и индустриален дизайн, градска среда и изобщо визулното в заобикалящия ни свят. Дразня се на лоши и неподходящи шрифтове.

teenstation_square
 • В свобдното си време рисувам-почитател съм на ярките цветове и ясно обособените форми. Често се отдавам и на други хобита като тенис и ски, така че ако има някой навит за експресно нощно спускане на „Лалето“, да звънка.Възхищавам се на всички лекари, а любимото ми място е зъболекарският кабинет, което миже би се обяснява от желанието ми да следвам медицина.

Ana-VLADOVA_square
 • В последната година се стараех да опитвам нови неща и да намирам нови хоризонти, гледни точки и емоции. По този начин реших да се включа в списанието, което се оказа едно прекрасно решение. Получих възможността да се занимавам с нещо, което ме влече, а именно- изкуството, във всичките му форми. 

Neti
 • Страстта ми винаги е била музиката – пея от 12 години и с радост бих се занимавала с това до края на живота си, но също така обичам да пиша, а понякога и да рисувам, и обожавам да работя в екип, отчасти заради връзката, която изграждам с другите, но и заради прекрасното усещане да си част от нещо значимо. 

Liuba_Snimka
 • Люба е момиче с огромна любов към литературата и към изкуството като цяло. Автор и водещ на литературната ни рубрика “Разпилени думи”.

51 СУ „Елисавета Багряна“

Yoakim_n
 • Уча в 51 СУ „Елисавета Багряна“ и съм част от училищната ТВ- TV51. Обичам да снимам , както природата, така и хората в големите градове. Спортувам.

Janina
 • Аз съм Жанина. На 16 години съм , ученичка от 10 “б” в 51 СУ “Елисавета Багряна”. В свободното си време обичам да рисувам. Имам една самостоятелна изложба. С голямо удоволствие участвам като репортер в тв 51. С вълнение и с хъс се подготвям за поредното интервю и се стремя да бъде интерсно и провокиращо.

Tzvetomir
 • Уча в 51 СУ “Елисавета Багряна”. Обичам да пробвам нови неща във видео-обработката. Определям се като креативен човек.

СУ „Проф. д-р Асен Златаров“

Simeon_n
 • Ахой ! Аз съм Симеон, току-що навлязъл в света на възрастните, от гр. Годеч – СУ ,,Проф. д-р Асен Златаров.

164 ГПЕ “Мигел Де Сервантес”

Qwor_Snimka
 • Здравейте! Аз съм търсач (не като в Хари Потър, снич нямам), който дири истините между философията, науката, изкуството и живота. Да попътуваме заедно?

maya-2
 • ¡Hola, аз съм Мая! Уви нямам творчески заложби, но ценя и се интересувам от изкуство. От време на време снимам. Харесвам новите преживявания, места и хора, но най-вече морето. Ще ми е приятно да се запознаем!

ivan-sqare
 • Хей, аз съм Иван! Просто обикновено момче от испанската, с повече свободно време, много идеи и желание за осъществяването им. Постоянно се заемам с нови и нови проекти, като цяло гледам да не оставам без нещо на главата. Обичам да се запознавам с нови хора и кой знае това може да си ти, четящият това.

valq
 • Хей! Казвам се Валентина и уча в Испанската гимназия. Занимавам се главно с изкуства – актьорско майсторство, китара, пеене, рисуване. Голям фен съм на пънк и рок музиката и се радвам, че намерих място, където мога свободно да споделям мнението си за различни групи. Свободното си време прекарвам излизайки с приятели, а новата ми идея е да се науча да рисувам графити и да карам скейт.

Vasi
 • Аз съм Васил (ТЕЛЕЕЕЦ ХДДД), много съм чувствителен, любимия ми филм е 3 метра под земята. Мразя алкохол, цигари, слънчеви очила и снимки в близък план. Цял живот съм мечтал да участвам в тинейджърско радио! Водещ съм на предаването JAZZ Час по Teen Station!

Nia
 • Аз съм Ния. Обичам да чета и да пътувам, да изследвам различни места и моменти от историята. Писането ми е нещо като хоби, но напоследък се стремя да развивам и ораторските си умения, като се занимавам с дебати. Водещ съм на предаването JAZZ Час по Teen Station.

Toni
 • Здравейте, аз съм Тони. Уча в испанската и съм на 17. Обичам да пътувам, да създавам уникални спомени с любимите хора, да се запознавам с нови хора . Винаги готова за купон или приключение.

Английска езикова гимназия, София

tzvetelina_snimka
 • Здравейте, казвам се Цветина Челебиева. Обичам предизвикателствата, а с това и в мен се зароди влечение към новостите и непознатото. То ме отвежда на най-различни места и е моят пътеводител, чрез който научавам повече за себе си – в какво намирам удоволствие и кое не е за мен.

22 СЕУ “Георги С. Раковски”

zori
 • Хей! Аз съм Зори! Уча в 22ро СЕУ “Георги С. Раковски”. Привърженик съм на хубавата музика, интересните книги, летните вечери и танца. В свободното ми време може да ме видите да пиша, да ловувам за нова музика из Youtubе или да чета.