AnyTime за младите звезди на българската модна сцена Еда и Евгени

Сподели с приятели

В този епизод на AnyTime ще ви запозная с една двойка, която е превъплъщението на израза partners in crime. От екстравагантни, подобни на абстрактно изкуство, фотографии до мода, както се казва, by the book, имат го всичкото. С удоволствие си говорим с Еда Кадирова и Евгени Гочев.

Слушай в Mixcloud:

 

Запознават се в университета и от раз се сработват. В каквото единия му липсва нещо – другият го има. Всички имаме (или поне искаме) минимум един такъв човек в живота си, с когото нещата просто се получават. Било то разговори, проекти, колаборации, идеи, каквото и да е – то просто става от само себе си. Ами ето ги, но те намират начин да го впрегнат и в бизнес аспекта на нещата, показвайки ни ясно, че дори и от хобита (интензивни и) интересни може да се получи нещо сериозно.

Честно казано, нямам търпение да ги видя как пробиват и на световната сцена, накъдето са се запътили. Всеки път изненадват всички с идеите си и изпълнението им, като между другото всичко си правят, струват и снимат сами.

Звучи като приказка нали? Късмет може би?

Истината е, че невинаги е било лесно и всъщност все още не е прекалено лесно. Да спонсорираш сам подобни проекти без стабилна работа не е много забавно. Само по себе си това прави постиженията им още по впечатляващи.

И без повече увъртания, представям ви Еда Кадирова и Евгени Гочев, младите изгряващи звезди на българската (надяваме се скоро и на световната) модна сцена.

Слушай в Spotify:

От Анна Владова