УНИверсално: Смело с Даниел Кукушев

Сподели с приятели
За пътя на един човек, който за разлика от водещата, от началото на съзряването си знае с какво иска да се занимава.

За яснота на слушателите с каква личност имах удоволствието да си говоря – с Даниел Кукушев се запознахме, когато се хвана да направи авторско представление като проект за ABLE Mentor в десети клас. Преди да влезем да записваме в студиото, ми разказа, че после ще озвучава на български сериал по Disney channel, но освен това мога и да го чуя в „Невероятният свят на Гъмбол“. Покани ме на представление седмица по-късно.

Въпросите

Като човек на другия край на спектъра на кариерната ориентираност нямаше как да не се запитам как работи един такъв ум? Кога разбираш, как се случва и какъв е пътят до пълното осъзнаване, че това е нещото, за което си роден? По-лесно ли е, когато имаш тази яснота? Какво е усещането да се влюбваш в сцената успоредно със съзряването и пълния хаос на юношеството си?

Не мога да оставя и въпроса за българското кино настрана. Наред с личните си интереси, разпитах и за НАТФИЗ. Как кандидатстваш и каква е първата година? Всички там ли се раждат със способността да говорят така кадифено и гладко, или има шанс и за нас – останалите?

Непременно ключов епизод за всеки, който е решил да избере актьорско майсторство тук или в чужбина. И за всеки, който е пред екзистенциална криза, защото всъщност това му се прави, но изпитва страхове. Чуйте епизода с Даниел Кукушев:

В Spotify
Или Mixcloud
От Мина Бонева