BAKC Podcast – Какво е да си геймър

Сподели с приятели

Какво значи да си геймър? Както казват Александър и двамата му съученици Юан и Теодор, да си геймър значи да си част от едно общество. Геймърите не просто игрят видеоигри,  те ги преживяват. В гейминг рубриката на BAKC Podcast, Сашо и гостите му ще говорят за свободата в Интернет и сигурността в пространството. В епизода ще се разискват също и темите за политизацията на видеоигрите и омразата в гейминг обществата.

Разбира се тримата водещи днес няма да пропуснат и да споменат тенденцията младите българи да използват сайтове като Zamunda, за да теглят игри пиратски, вместо да ги купуват, което ще издаде и самите тях.

Но най-важното нещо в подкатса ни са видео- игрите и поредиците, за които говорим.

Ето го нашият топ 4 !

1. The Witcher III – една феноменална фентъзи RPG, която ще се помни и играе десетилетия напред.

2. Fallout – тук се сблъскват 76 и New Vegas (новата мода multiplayer и класиките single player игри в пост-апокалиптик жанра).

3. Assassin’s Creed – ще се обсъди еволюцията на тази легендарна поредица, пълна с теории на конспирацията, като се стигне чак до Origins и Odyssey.

4. Fortnite и Apex Legends – няма как в рубриката за видеоигри да не се спомене новият Battle Royale жанр. Тези две игри завладяха умовете на малките и големите деца през 2018-а и началото на 2019-а година, като Fortnite стана рекордьор в мнозина листи и категории.

Надяваме се да ви бъде интересно. Насладете се на първия гейминг подкаст на BAKC!

Може да харесате също: