А сега накъде?

Сподели с приятели

Кариерно ориентиране, начин на употреба

Това е твоят момент! Лидерът в теб е жаден за изява. Много от познатите професии се заменят с нови, темпото на развитие на технологиите е по-бързо от всякога и светът е пълен с големи предизвикателства за разрешаване. Виждаш, че имаш уникалната възможност да създадеш впечатляваща кариера и да повлияеш на хода на тези важни събития.

В същото време често си объркан и се чудиш как ще откриеш подходящата професия и кариерна реализация. Чудиш се кой университет да избереш или каква е подходящата първа работа за теб.

Career rEvolution е първата цялостна програма за кариерно ориентиране, която ти помага да избереш подходящо образование, да планираш кариерата си и да развиеш ключовите умения за успех в 21-ви век. Програмата се състои от 3 части:

  • Твоят Елемент
  • Кариерен план и цели
  • Умения за успех

Всяка част може да се посети поотделно, а трите заедно дават най-добър резултат Убедени сме, че промяната се случва само чрез практическо, модерно и обвързано с реалността обучение, затова програмата е изцяло адаптирана да ти помогне да реализираш на практика своите силни страни в динамичния съвременен свят.

Минимум теория и философстване, максимум практически упражнения и развиване на реални умения, които ще ти помогнат да спреш да се чудиш коя е следващата стъпка в развитието ти. Вместо това ще добиеш увереност и яснота и ще имаш конкретен план.

Career rEvolution ще се проведе за първи път в България този февруари, от 10-ти до 25-ти – в три последователни уикенда.

Виж пълната програма на събитието >>> ТУК

Този курс е за теб ако:
● Искаш да се ориентираш коя е най-подходящата кариерна реализация за теб
● Искаш да разбереш как се развива пазара на труда, бизнеса и предприемачеството
● Искаш да развиеш умения за успех, които са приложими във всяка професия
● Искаш да бъдеш част от най-добрите програми за обучение по предриемачество
● Искаш да имаш подробен профил на силните си страни и да знаеш как да ги използваш
● Искаш да се сблъскаш с реални предизвикателства и да се научиш да се справяш с тях както го правят великите лидери на промяна
● Имаш нужда да бъдеш още по-уверен и да разкриеш талантите си
● Искаш да подредиш ясен план за развитието си и да откриеш липсващите елементи, които водят до успех
● Имаш нужда да развиеш умения да пишеш перфектно CV и мотивационно писмо и да знаеш как да се представяш впечатляващо на интервюта за работа

 

 

Може да харесате също: