ПРОфесионалистите: Какво е да си 3D специалист

Сподели с приятели

В този епизод от поредицата с професионалисти ще ви запознаем с човек, знаещ от малък в каква посока иска да го отвее животът. Валентин се занимава с 3D дизайн от едноцифрена възраст. Оттогава целеустремено оформя пътеката си, за да се превърне в 3D специалист, но тя далеч не е толкова права, колкото изглежда.

Валентин завършва специалност “Хладилна техника” и както всеки млад човек се налага да убеждава родителите си, че бъдеще в тази професия има. Намира информация, източници и общо взето всичко нужно, за да се научи сам. Така доказва, че желание има ли – има и начин. А сега, няколко години по-късно, това важи с още по-голяма сила, заради безкрайното количество информация в интернет.

Но не се отчайвате – дори и да не се занимавате с нещо от малки и тепърва да започвате, място за развитие винаги има. Стига само старанието да е искрено. Това беше най-важното, което аз лично научих от нашия разговор – инициативата, желанието и мотивацията трябва да извират отвътре и да не позволяват на странични разсейвания да ги засенчват.

На мен ми звучи като рецепта за успех

Както винаги, си говорим и за типичните неща за всяка професия. Ще разберете как се започва от нулата, как влиза в сферата – “връзките” и подобни неизвестни, които възникват в процеса. И с това спирам да спойлвам съдържанието на епизода, защото то само по себе си е адски интересно. С най-голямо удоволствие ви представям Валентин Йовчев, 3D специалист в Chaos.

В този епизод на Професионалистите с Валентин Йовчев разговаря Анна Владова.

Харесай, сподели и очаквай още епизоди за успешно кариерно развитие –

в Spotify, Mixcloud, Google Podcasts и Apple Podcasts