“Песен за огън и лед” в Litcast

Сподели с приятели

В този епизод на BAKC Litcast Берки и Сашо обсъждат една много интересна и не толкова известна за широката публика тема, а именно поредицата „Песен за огън и лед”, по която е създаден сериалът променил света на киното- „Игра на тронове”. Момчетата се впускат в пътуване във времето и пространството из земите на Седемте кралства, далечния Есос и Земите отвъд Вала. В подкаста ще стане дума не само за петте книги от поредицата Песен за огън и лед, но и за някои разкази и повести, които съставят цялостния свят на огън и лед. Сред тях са: „Принцесата и кралицата”, „Принцът-ренегат” и трилогията (засега) „Рицарят на Седемте кралства”.

Епизодът започва с обобщение на последните събития в книгата „Танц с дракони” и продължава с теории относно бъдещето на някои от главните герои.

Какво ще стане с Джон Сняг? Кой всъщност е Егон VI? Ще изпълни ли мисията си Виктарион Грейджой? Какъв ще бъде краят на битката за Зимен хребет? Как Бран ще използва новите си способности?
Очаквайте спекулации за тези и много други въпроси вълнуващи всички фенове на поредицата. Освен това хостовете ще говорят и за най-известните ютюбъри, занимаващи се със създаване на теории относно Песен за огън и лед.

Ето и линкове към техните страници:

 “Уикипедията” за света на книгите на Мартин

You Tube канала “Preston Jacobs”, който прави видеа за “ПЗОИЛ” и “Игра на Тронове

You Tube канала “IdeasOfIceAndFire”, който прави видеа за “ПЗОИЛ” и “Игра на Тронове”

You Tube канала “Alt Shift X”, който прави видеа за “ПЗОИЛ” и “Игра на Тронове”

Личният уебсайт на Джордж Р. Р. Мартин