Оскари 2020/ Кой ще спечели?

Сподели

Една година след създаването си и пускането на първия си епизод в студиото на Teen Station за Оскарите, БАК правят повторение и ретроспекция! В епизода отново гостува Калоян Соколов, който е познат на слушателите и от споркаста на Калата. Този път обаче, екипът опита нещо ново и сега ще можете да се насладите на първия видеоподкаст на БАК.

 

Трябва да поднесем и хиляди благодарности на Яна Пеева, която стои зад заснемането и обработването на видеозаписа и която зад обектива участваше заедно с нас в създаването на този чудесен и изключително цветен епизод ( и разбира се, да се надяваме да ни прости за някои спойлери, които нямаше как да избегнем в хода на разговора).

Ще чуете както мненията ни за филмите и актьорите в някои от главните категории и нашите лични фаворити за наградите “Оскари” 2020, така и на моменти доста задълбочен анализ на някои от най-открояващите се филми и образи. Щастливи сме, че тази година в номинациите „няма слабо”, както ще разберете и от подкаста, и се радваме че имахме възможност да дискутираме по въпроса. Вие също можете да участвате в нашия разговор, макар и пред екраните, като напишете в коментарите своите предположения и фаворити и всички с нетърпение ще очакваме церемонията на 9-ти февруари!