Кино-експеримент 101

Сподели с приятели

Един кино-експеримент на двама от главните герои в нашия екип- София и Момчил.

Синкретизъм – слятост на първоначалното състояние на дадено явление, например, на изкуството при първобитните хора, (където музика, пеене, поезия и танц съществуват заедно). Това определение да ви напомня на нещо? Ако си мислите за кино и театър, навярно сте прави.

През есента на 2019-a най-синкретичното от всички изкуства зарадва столицата с пребогата палитра от кинофестивали, а ние, (макар и през зимата, доколкото можем да я определим като такава) сме тук, за да ви я припомним.

Play- Кино-експеримент- Podcast

В рамките на текущия подкаст ви разхождаме в музея на съвременното кино по света и у нас, спирайки се на филмите, които приковаха нашия интерес с музиката, цветовете, посвещението на всеки актьор в ролята му и най-вече със смисъла, който открихме в тях. А за да разберете кое ни е впечатлило толкова много, та да ги определим като представители на кино фестивалите, смело натиснете play и си записвайте.

Един подкаст, напоен с перипетии, вълнение и критичен привкус, присъщ за двама представители на рогатите зодии, които все пак осъзнават колко аматьорски и комично звучат понякога отстрани. Първият съвместен проект на Момчил и София, които преминаха отчасти заедно през киномаратона в София, е факт и определено няма да е последен в поредицата.

С обещание за още експериментални включвания, на които тайно се надяваме да ни поканят в някое небезизвестно жури, ви приканваме да следите подкастите на Тееn Station в Spotify, Soundcloud  и MixCloud не само заради нас, а и заради всичко останало там, което дебне, за да прикове вниманието ви!

 

Teen Station в Spotify

От Момчил Бонев и София Аспарухова