Истории от лятото в BAKC Podcast

Сподели с приятели

Берки, Сашо и Калата от НГДЕК се връщат заедно в един доста различен подкаст, напомнящ стария стил на момчетата. В подкаста ще разкажат разни истории от лятото и партито на вилата на Сашо. Ще стане дума и за посещението на “Comedy Club” в София, два пъти в рамките на месец. Явно много им е харесало.

Калата разказва как са го гонили дракони… за щастие насън. А Сашо как е измислил видео игра… за нещастие, пак на сън. И дотук с нашите истории от лятото!

Какво ново от BACK Podcast.

Момчетата разказват и за техните бъдещи планове за покоряване на българската подкаст сцена и разкриват за личностен конфликт в кухнята на crew-то.

Ето какво ни очаква в новия сезон! Всеки понедeлник в 17.00 очаквайте на живо от студиото на Teen Station спортния подкаст на Калата- BAKC Sportcast. Сашо подготвя нови епизоди на Gaming Podcast, в които главни герои са видео игрите, а Берки работи по нов литературен епизод.

Новината е, че през септември ще ги гледаме и във влога, с който ще документират пътуването си.
На финала на този епизод ще чуете рубриката ,,Книга, филм, събитие”, където всеки от тримата препоръчва по едно от тези три неща. За първи път тримата бяха единодушни в един от трите сегмента на рубриката, което се случва по-рядко от Армагедон.

Книгите, които Берки препоръча са класиките “Чужденецът” на Алберт Камю и “Повелителят на мухите” на Уилям Голдинг.

“Чужденецът” е книга за абсурдния човек. Препоръчва за всеки, който иска да се занимава с философия.

“Повелителят на мухите” е една много дълбока книга. Говори за това как човек може да изгуби морал и разум и единствената причина за това да е страхът.

Сашо препоръча поезията на Никола Вапцаров, защото “матурите чукат на врата”.

Сякаш се промених. Тези стихотворения влияят на човешкия ум. Не съм станал комунист, но неговите стихотворения не са политически.

Калата ни препоръча Достоевски

Трябва да се докоснеш до творбите му докато си жив, защото той е гений.

Предложения за гости и теми в бъдещи подкасти, моля , предлагайте в коментарите!